Jövőkép, küldetés és stratégia


Jövőkép

Az Apollo Vredestein rugalmas és piacorientált vállalat, amely a folyamatos fejlesztést és a szaktudás optimális hasznosítását helyezi a középpontba. Ez lehetővé teszi, hogy fokozzuk a vállalat teljesítményét, és gondozzuk a sikeres stratégia megalapozásához szükséges tehetséget.

Küldetés

Vállalatunk egészséges, nyereséges vállalat, amely állandóan az új és innovatív termékek sorát hozza létre, a legkiválóbb minőségben. Kihívásokat kínáló és a vállalkozó szellemet értékelő kultúránk kellemes munkakörnyezetet biztosít, ahol minden dolgozónk fejlődését bátorítjuk.

Stratégia

A vállalat stratégiájának alapja a gondos piacelemzés, amellyel a magasabb osztályú piaci szegmenseket célozzuk meg. Termékeinket, árainkat, értékesítési csatornáinkat és kommunikációnkat egységesen a megállapított kulcsfontosságú teljesítménymutatók alapján határozzuk meg.

A vállalat mátrix jellegű szervezeti felépítéssel, rövid kommunikációs és döntési útvonalakkal rendelkezik. A felelősségeket és jogosultságokat a lehető legalacsonyabb szintekre visszük le, míg a vállalkozói hozzáállást erősen támogatjuk minden beosztásban. Üzleti sikerünk legfontosabb elemeinek a kreativitást, kitartást és eltökéltséget, valamint a szakterületek közötti együttműködést, a rugalmasságot és a kezdeményezőkészséget tekintjük.

A minőségi termékek fejlesztéséhez és gyártásához az új technológiák és a legkorszerűbb gépek alkalmazása szükséges. Ezért még a gyártóüzem modernizációjának befejezését követően is jelentős beruházásokat végzünk.